Ring oss på
020 78 78 78
 
| Logga in
Inga ordrar
Produktmeny


Fyndlistan

Några tips om att arbeta på fältet

Reser du mycket i jobbet?  Då har du troligen redan märkt att det finns vissa saker som kan förenkla arbete på fältet, både när det gäller bekvämlighet och effektivitet. Här nedan har vi sammanställt några saker som kan vara till nytta för dig som arbetar på en mer eller mindre mobil arbetsplats.


HP ENVY TouchSmart 4-1202eo - 14' - Core i5 3337U - Windows 8 64-bitars - 4 GB RAM - 500 GB HDDDator med rätt mått
Inom de flesta kontorsarbeten så är datorn det viktigaste och vanligaste verktyget. Datorn är också ett bra verktyg att jobba med på flyget, tåget eller bussen. Se därför till att du lätt kan bära med dig den genom att välja rätt vikt. Idag är datorerna normalt så snabba och kraftfulla att det enda man egentligen behöver tänka på är bildskärmens storlek, vikt och batteritiden som datorn erbjuder. Titta om du kan hitta en dator med rätt vikt och storlek som passar dig! En större skärm ger bättre arbetsmiljö med resulterar oftast i högre vikt och kortare batteritid.
En normal bildskärmsstorlek för en bra resedator är runt 14 tum.


Miscos sortiment av extra tunna och lätta ultrabooks»
Miscos sortiment av bärbara standarddatorer»

Musen behövs när du arbetar.
http://mmminimal.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/07/w803.jpgDen inbyggda pekplattan i all ära, men det är också en kompromiss som inte kan ersätta en riktig datormus. En liten, smidig och trådlös mus kan vara till stor hjälp när du skall jobba på resan. Vi har ett stort urval av möss som förhoppningsvis skall passa just dig och ditt arbetssätt.  Vet du att du använder musen sällan så kan du istället titta på en liten mus med sladd. Allt för att undvika problemet med döda batterier när du väl behöver musen.

Miscos sortiment av möss»

En laddare på varje ställe
 Undvik oron över att batteriet skall ta slut till din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Denna lösning behöver inte vara speciellt dyr. Det finns smarta tillbehör, i smarta förpackningar som man kan ha likaså i datorväskan som på kontoret. Aldrig mer tomma batterier!

Laddare som passar din dator»
Laddning och dockning»"

 

Targus Classic+ Clamshell Case 14.1'Väskan som rymmer det du behöver
När du väljer väska till din bärbara dator tipsar vi på Misco att försöka hitta en väska med många fack och fickor. Att ha datorn, laddaren, musen och dina viktiga dokument på samma ställe underlättar alltid.
 En ryggsäck är oftast behagligare att bära om du har med dig mycket saker och en axelremsväska är smidigare vid kortare resor när du reser ”lätt”.

Miscos sortiment av ryggsäckar»
Miscos sortiment av axelremsväskor»

Samsung Galaxy S4, vitTelefonen och surfplattan, håll dig mobil
Idag är telefonen nästan en dator i sig, men man skall vara medveten om att den sällan helt kan ersätta en bärbar dator för själva arbetet. Mobiltelefonen är perfekt för kommunikation, för att ha koll på tider, kontakter och för att läsa dokument på fältet. Läser man mycket så skall man förstås välja en telefon med stor och tydlig bildskärm eller kanske tillochmed en surfplatta med telefonmöjligheter ihop med ett lämpligt headset.


Miscos sortiment av mobiltelefoner»
Miscos sortiment av surfplattor»

Headset för möten
Logitech H650e USB Headset StereoIdag har de flesta bärbara datorer en riktigt bra webkamera inbyggt och möjligheten att ”träffas” i ett skype- eller Lync-videosamtal är idag en verklighet som fler och fler företag börjar utnyttja. Oftast används det för kommunikation mellan kollegor ute på fältet eller med kontakt med deras huvudkontor. Många missar dock att komplettera sin dator med ett bra headset för att få det mesta ur denna mötesform. Ett bra headset skall ha en mikrofon som klarar att ta in ljudet på bästa sätt i den miljön som du ofta befinner dig i. Sitter du i ett tyst kontor så klarar du dig oftast med nästan vilket headset som helst, men ibland så behöver man lite bättre utrustning för att samtalet inte skall störas av buller från trafiken eller byggarbetsplatsen du befinner dig på.


Miscos sortiment av headsets»
Miscos sortiment av lösa webkameror»


Informationssäkerhet i farten
Targus Privacy Screen - 12.5' WidescreenNär du arbetar på tåget, bussen eller kanske till och med ute hos en kund så kan det vara bra att tänka lite på vad som syns på din bildskärm. Det är inte alltid bra att den som sitter bredvid dig på tåget kan se vad du läser och skriver eller att kunden kanske kan se dina interna filer när du sitter i konferensrummet. Genom att placera ett sekretessfilter på din bildskärm så är problemet oftast löst. Filtren gör att endast den som sitter rakt framför skärmen ser vad den visar och för den som sitter lite vid sidan uppfattar bilden helt svart.  Sekretessfilter finns både för vanliga stationära bildskärmar och till bärbara datorer av alla storlekar. En enkel lösning som många missar trots att de kanske arbetar med känslig information.


Miscos sortiment av sekretessfilter»
Miscos sortiment av stödskydd för datorer»

Kundvagn
Fyndlista
JABRA
 
PostenVerified by VISAMASTERCARD SecureCodeVi accepterar VISAVi accepterar Mastercard HP Platinum PartnerHP Gold Preferred Partner DellApple Authorised Reseller
© Copyright 2017, Misco AB. Organisationsnummer:556442-1435. Huvudkontor: Östra hamnen 1, 531 40 Lidköping.
Kontor Stockholm, Telefonplan: Telefonvägen 30, 126 37 Hägersten.
Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.
MISCO is a trademark of HUK 78 Limited. All others trademarks and copyrights mentioned herein are the property of their respective owners.
   F2: 1.0.6421.37523 2017-07-31 20:50:48