Ring oss på
020 78 78 78
 
| Logga in
Inga ordrar
Produktmeny


Fyndlistan
Våra tjänster

Vi expanderar vårt tjänsteutbud och utökar vårt erbjudande från att bara förse er med produkter till att hjälpa till hela vägen. Med Misco som partner i din IT-miljö så kan vi lova en mer problemfri vardag. 

Leverans

IT börjar oftast med en leverans av dina varor. Första steget mot en fungerande lösning är därmed tagen. Ofta kan du som kund ta över i detta stadie och Miscos del i affären är klar. En snabb leverans av rätt produkter räcker långt men ibland inte hela vägen. Alla produkter är inte körklara i din verksamhet direkt ur lådan. Därför kan Misco nu hjälpa till med nästa steg - Installation!


Installation

Varorna är på plats och det är dags att sätta dem i drift. Vissa produkttyper kan behöva installeras innan de kan användas. En projektor kan behöva hängas upp, kablar kanske måste dras och den nya skrivare kanske behöver anslutas till nätverket för att fungera överhuvudtaget.

Vi på Misco kan hjälpa till! Vi kan komplettera din order med de behövliga installationstjänsterna för att snabbast möjligt sätta din utrustning i drift. Vi kan våra produkter och tar ansvar för resultatet!


Drift

Nu är allt på plats och fungerar. Men precis som din bil så behöver din it-utrustning service och underhåll. Att snabbt avhälpa ett fel, sätta upp en ny användare i mailsystemet eller kanske bara se till så din skrivare aldrig blir utan toner är tjänster som vi kan hjälpa till med. Misco kan hjälpa till med den dagliga driften av din IT-miljö. Vi har både erfarenheten och kunskapen!


Våra tjänster
Datacenter Installation Konferensrum
Konfiguration Mobilitet Print Services
Återtag
Kundvagn
Fyndlista
JABRA
 
PostenVerified by VISAMASTERCARD SecureCodeVi accepterar VISAVi accepterar Mastercard HP Platinum PartnerHP Gold Preferred Partner DellApple Authorised Reseller
© Copyright 2017, Misco AB. Organisationsnummer:556442-1435. Huvudkontor: Östra hamnen 1, 531 40 Lidköping.
Kontor Stockholm, Telefonplan: Telefonvägen 30, 126 37 Hägersten.
Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.
MISCO is a trademark of HUK 78 Limited. All others trademarks and copyrights mentioned herein are the property of their respective owners.
   F2: 1.0.6421.37523 2017-07-31 20:50:48